2015. február 28., szombat

SAGA (S.A.G.A.) A vikingek haragja PC játék - Jelenlegi ára: 700 Ft

SAGA (S. A. G. A. ) A vikingek haragja PC játék
Újszerű állapotban eladó!
Igazi ritkaság!!!
100% eredeti
TELJESEN MAGYAR NYELVŰ!
A játék valós idejű stratégia, harcosok, asszonyok, és varázslók a szereplői - vikingek, és a tőlük délre élő úgynevezett déli népek, valamint az ő meséikben született elfek, törpék, trollok, kentaurok, óriások. Nos ők lesznek azok, kiket irányíthattok vagy éppen meghódíthattok, attól függően, hogy melyik küldetést választjátok. Nincs ugyanis sem végigjátszható történeti szál, sem egymást szigorúan követő küldetéssorozat. Az igaz ugyan, hogy egy sikeresen teljesített pálya végén automatikusan következik egy újabb epizód, de ezek egymástól teljesen függetlenek. Van persze egy, a fejlesztők által ajánlott sorrend, de az inkább csak a fokozatos nehezedés miatt ajánlott.
Természetesen először a nyolc oktatópályát célszerű végigjátszani, melyeken sorban megtanulhatjátok az irányítás, a harc és a hódítás, a terjeszkedés, a népességnövelés, a varázslás, és természetesen az építkezés minden tudományát. De mint említettem, bármikor bármelyik oktató pályát elindíthatjátok anélkül, hogy előtte egy másikat végigjátszottatok volna.
Ezután következnek az úgynevezett haladó hadjáratok, melyek időnként már komolyabb kihívást fognak jelenteni, és nem egy esetben némi fejtörést is kíván a küldetés sikeres megoldásának a módját megtalálni.
gépigény:
Windows 98/ME/2000/XP
Pentium 233MHz
32 MB RAM
8X CD-ROM meghajtó
4 MB támogatott Direct3D kompatibilis videókártya
240 MB szabad merevlemezterület
win7x64sp1-en tesztelve
többprocesszoros rendszereken a játék kicsit pörgős lehet, így vagy egy magra kell korlátozni a program futásást vagy pedig a játékopcióknál a játék sebessége csúszkát lehúzni.
Személyes átvétel: Budapest (Oktogon, Keleti Pu. ), Miskolc (Búza tér)
Szállítási dij a postai dijszabás szerint.
Nézd meg a többi termékemet is.


Jelenlegi ára: 700 Ft

Az aukció vége: 2015-03-22 00:11
. SAGA (S.A.G.A.) A vikingek haragja PC játék - Jelenlegi ára: 700 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése