2014. december 20., szombat

Indiai gyürt, moletti, v.kismama, őszre is L.42-44 - Jelenlegi ára: 2 990 Ft


Extra moletti,  kismamáknak is jó, derékban 132 cm.
A beirt adatokat  mértem, de, ha még maradt megválaszolatlan kérdés kérdezz és felek! Ez egy nagyon egyedi darab elég nehéz a pontos méret meghatározás mivel lenge és nyúlik, Amerikában vettem és hordtam, de nem hibás, megkimélt állapotban.
Saját indiai nagyon extra ruhám, gyürt anyag hátoldala és elol félig betétes ami pamutnak néz ki, két hosszú sállal amit úgy varriálsz ahogy akarsz. Dekoltázsnál húzott. Nagyon bő és lenge kényelmes viselet. Ápol és eltakar tipus. Kis bakitolással. A hozzá hordott cipőmet is megtalálod az aukcióim között.
Mindkét gyermekem sajnos messze-messze külföldön él a családjával, a létszám 4 felnőtt és 4 unoka. Különböző korúak, és méretben is elég tág intervallumot képviselnek, de igényes vásárlók, mert megtehetik, én meg próbálom a CHF-emet az eladott termékek értékével túlélni.
Érdemes többször meglátogatni, mert folyamatosan töltöm fel, a haza érkezett dolgokat. Senkit ne tévesszen meg, de ott is vannak a kinaiak által gyártott termékek, de nagyon jó minőségben! Lehet benne Made in "Csajna"/igy ahogy ott mondják/, cimke is.
Nem vagyok kereskedő, sem viszonteladó, ami a családomtól hazakerül azokat teszem fel. A termékleirásban foglaltakért felelősséget vállalok!  
FIX ár leütés után azonnal zárul az aukció, az utaláshoz szükséges adatokat a Vatera kiközli.
Kommunikációnál elsődlegesen az email-t részesitem előnyben, bármilyen kérdés esetén szivesen válaszolok, ne maradjon közöttünk semmi félreértés, én is emailban válaszolok, vagy a Vatera üzenő rendszerén keresztül.
Licitet nem törlök, ezért kérem az előzetes egyeztetést!
Postázás: az átutalás megérkezése után 2 napon belül, a postaköltségnél próbálom a legalacsonyabb tétellel küldeni, ezt leütés után egyeztessük, lehet, hogy kevesebb lehet mint a feltüntetett összeg. Akkor tudom lemérni! Utánvéttel nem postázom!
Az aukcióra feltett fotók, mindig arról a termékről készülnek melyeket eladásra kínálok, nem másolt fotók!
Több tétel vásárlása esetén 1. postaköltség.
Minden régi és új Kedves Vásárlónknak jó egészséget és sikeres vásárlásokat kívánok!



Jelenlegi ára: 2 990 Ft

Az aukció vége: 2015-01-09 13:44
. Indiai gyürt, moletti, v.kismama, őszre is L.42-44 - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése