2014. október 31., péntek

Margit D.-Ruediger D.: Meditációs kalauz - Jelenlegi ára: 1 900 Ft


Köszöntelek az Aukciómon!
Mi a meditáció? Miért meditáljunk? Mi történik meditálás közben? Nem könnyű eligazodni a meditációs technikák gazdag világában, egy kezdő útkereső pedig igen nehezen találja meg a saját meditációs módszerét. Bizonyos technikák csak bizonyos emberekre hatnak, mivel a meditáció nem csodaszer, hanem eszköz a személyiség fejlesztéséhez. Margit Dahlke és Rüdiger Dahlke könyve részletesen bemutatja az ismert meditációs technikákat, és tanácsot ad, hogy melyik módszert válasszuk. A különböző meditációkat az asztrológiai archetípusok, az energiák és kifejeződési formájuk, valamint az évszakok és a Hold állása szerint csoportosították. Így mindenki könnyen megtalálhatja az egyéniségének, asztrológiai jegyének és pillanatnyi állapotának leginkább megfelelő technikát, az egyéni vagy a csoportos meditációs témát; mint amilyenek például: örvény-meditáció, mantraéneklés és körtánc, Ég-Föld légzés és rúna-meditáció, stb...
Mérete: 165x235x17mm
Tömege: 300g
Személyes átvétel Budapesten a XIV. Örs vezér tér környékén egész  nap, vagy előzetes egyeztetés után hétköznapokon a Deák  térnél lehetséges.
*Postai díjak 2013. évben 500g-ig:
Sima levélként, előre utalás után: 425, -Ft
Elsőbbségi levélként, előre utalás után: 535, -Ft
Ajánlott levélként, előre utalás után: 675, -Ft
Elsőbbségi ajánlott, előre utalás után: 785, -Ft
Sima és elsőbbségi levélként csak Megrendelő saját felelősségére postázok!
*MAGYAR POSTA  ÁSZF. 16. OLD. 4. 2. PONT 3. BEKEZDÉS
3) A méretei miatt levélszekrény útján nem kézbesíthető postai küldeményt a Posta kizárólag
könyvelt küldeményként veszi fel. A levélszekrény útján nem kézbesíthető postai küldemények méretének megállapításakor a Posta az MSZ EN 13723: 2004 szerinti szabványos levélszekrény és az ebbe kézbesíthető postai küldemény méreteit (maximális méret 324 mm x 229 mm x 24 mm) veszi figyelembe. A levélszekrény útján nem kézbesíthető postai küldemény méretét a Posta az erre rendszeresített mérősablon alkalmazásával vagy egyéb (levélméret meghatározására alkalmas) eszközzel állapítja meg.
Új könyv, bolti ára: 2300, -Ft
A sablont hintasbaby készítette.



Jelenlegi ára: 1 900 Ft

Az aukció vége: 2014-11-21 06:51
. Margit D.-Ruediger D.: Meditációs kalauz - Jelenlegi ára: 1 900 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése